Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضعف شدید آنتن دهی در خیابان صفائیه به عنوان قلب شهر قم ناشی از نبود آنتن‌های BTS است، ولی بهانه نبود آن نیز غیرقابل‌توجیه است، چراکه نباید دود اختلاف شرکت مخابرات استان قم با شورای شهر به چشم مردم برود. ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، خیابان صفائیه به واسطه مرکزیت در شهر قم، وجود دفاتر مراجع عظام تقلید، حضور مراکز بسیار فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در این خیابان، وجود مراکز تجاری و غیره جزء خیابان‌های معروف و درعین‌حال پرتردد و مهم در شهر قم به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار این ویژگی‌های مهم برای این خیابان باید از وجود پاساژهای تخصصی و اماکن تخصصی فرهنگی در آن نام برد که حساسیت‌های این خیابان را دو چندان کرده است.

اما در چنین خیابان مهمی و با این ویژگی‌های حداقل منحصربه‌فرد نسبت به سایر نقاط شهر مشکل آنتن دهی خطوط همراه اول و مخابرات بسیار آزاردهنده شده است و آنتن دهی ضعیف آن مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کرده است.

سید مهدی خوش‌لهجه از فروشندگان لوازم کامپیوتری در این خیابان با گلایه‌مندی از وضعیت نامناسب آنتن دهی در خیابان صفائیه و خیابان‌های اطراف آن می‌گوید: چند وقتی است که برای یک مکالمه ساده با مشکل روبرو شده‌ایم و برای ما کسبه که بسیار با تلفن همراه کار می‌کنیم این ضعف آنتن دهی در بسیاری از مواقع به ضررمان تمام شده است.

وی با بیان اینکه مشکل آنتن دهی سبب آن شده که برای یک مکالمه مجبور به رفتن به ارتفاع شویم ادامه می‌دهد: بسیاری از مشتریان و افراد طرف کار شماره تلفن همراه ما دارند ولی متأسفانه در ساعات فعالیت خود در این خیابان با مشکلاتی روبرو شده‌ایم و متأسفانه کسی هم پاسخگوی وضع فعلی نیست.

خاکی از مغازه‌داران قدیمی این خیابان است که با انتقاد از وضع آنتن دهی ابراز می‌کند: شاید حجم تلفن‌های همراه دست مردم در این سال‌ها افزایش‌یافته باشد ولی باید به همان میزان تجهیزات مخابراتی هم افزایش می‌یافت که این اقدام نشده است و امروز شاهد مشکلاتی در زمینه ارتباط‌گیری که شاید کمترین آن آنتن دهی است مواجه شده‌ایم.

خودتان مکانی برای نصب آنتن مخابراتی پیدا کنید!

رضایی از موسسه داران فرهنگی این خیابان هم با انتقاد از مسئولان مخابرات استان در برخورد با مشکل آنتن دهی در خیابان صفائیه می‌گوید: چندین مرتبه با مسئولان مخابرات استان برای این مشکل تماس گرفته‌ایم ولی متأسفانه کسی پاسخگو نیست و در آخرین تماس گفته‌اند به دنبال مکانی برای آنتن بی تی اس بوده و اگر مکانی بنده سراغ دارم به آن‌ها معرفی کنم که این پاسخ برایم بسیار شکفت انگیز بود.

وی با تأکید بر اینکه تلفن همراه دیگر به عضوی از خانواده‌های فردی و اجتماعی افراد تبدیل شده است، ادامه می‌دهد: واقعاً تعجب‌برانگیز است چگونه در مرکز شهر قم همچنان تلفن همراه آنتن نمی‌دهد و مسئولان با توجه به اهمیت خیابان صفائیه تاکنون فکری برای آن نکرده‌اند.

مشکل ضعف آنتن دهی در نقاط مختلف شهر

رضایی خاطرنشان می‌کند: این مشکل البته برای دیگر نقاط قم نیز وجود دارد؛ به عنوان نمونه بنده ساکن خیابان بنیاد هستم، آنجا شرایط حتی با وجود در ارتفاع بودن منطقه از وضعیت فعلی خیابان صفائیه بدتر است و صحبت و انجام مکالمه‌ای راحت برایمان به آرزو تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه متولیان امر مخابرات در قم زیاد به عدم رضایت مردم توجهی نمی‌کنند، عنوان می‌کند: بااین‌همه درآمدی که مخابرات دارد نباید وضعیت آنتن دهی در شرایط فعلی باشد و متأسفانه جدیداً برای عدم وجود آنتن‌های بی تی اس در سطح شهر ، شورای شهر را بهانه کرده‌اند که با افزایش اجاره بهاء راه‌های توسعه این شرکت را بسته است.

به نظر می‌رسد ضعف شدید آنتن دهی در خیابان صفائیه به عنوان قلب شهر قم ناشی از نبود آنتن‌های بی تی اس باشد ولی اینکه مسئولان مخابرات استان عدم ارتقای تجهیزات در این خیابان را معطوف به یافتن مکانی برای نصب آنتن کرده‌اند نیز بهانه‌ای غیرقابل‌توجیه است، چراکه نباید دود اختلاف شرکت مخابرات استان قم با شورای شهر به چشم مردم برود و مردم با آنکه در ازای مکالمات خود هزینه می‌دهند همچنان از ضعف شدید آنتن دهی نیز رنج ببرند.

گزارش: سید مجتبی حسینی

انتهای پیام/ن

R7854/P1361/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم

محسن محرری،رئیس شورای اسلامی شهر قم، برنامه مدیریت شهری برای بازگشایی خیابان دروازه ری را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: خیابان دروازه ری در کنار قبرستان نو و وادی‌السلام از طرح‌های بازآفرینی شهری است که تسریع در عملیات اجرایی و بازگشایی کامل آنها در گرو همراهی اداره کل اوقاف و امور خیریه به‌عنوان بخشی از متولی بقاع موجود در مجموعه‌های فوق است.

محرری  با بیان اینکه تملک و بازگشایی خیابان دروازه ری به‌عنوان یکی از ۱۶ خیابان بن‌بست قم تا پایان امسال نهایی می‌شود، گفت: ساماندهی و بازگشایی کامل  این محور نیازمند همراهی اوقاف و امور خیریه است.

وی با اشاره به پیش‌بینی احداث ۲ پارکینگ در طرح بازگشایی و ساماندهی خیابان دروازه ری، ابراز کرد: طی چند سال گذشته برخی از خیابان‌های بن‌بست شهری مانند خیابان شهیدان صادقی، برقعی، خسرو بیگی، بلوار جمهوری اسلامی و عمار یاسر بازگشایی شده‌اند.

محور دروازه ری به طول یک‌هزار و ۳۰۰ متر است و در آخرین طرح تفصیلی شهر قم که در اسفندماه ۱۳۹۸ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده و پس از ابلاغ به استاندار به شهرداری اعلام شده‌است.

وی همچنین با بیان اینکه تبدیل قبرستان نو در هسته مرکزی شهر و در جوار حرم حضرت معصومه (س) به باغ مزار در مساحت ۵ هکتاری جزء طرح‌های جاری مدیریت شهری است، گفت: تملک پلاک مغازه‌های پیرامون این قبرستان در مراحل پایانی خود قرار دارد.

قبرستان نو یکی از آرامستان‌های قدیمی شهر قم است که در محدود خیابان امیرکبیر در نزدیکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) واقع شده‌است.

رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین با اشاره به عملکرد شورای ششم، گفت: طی نزدیک به سه سال از فعالیت این شورا ۱۲۴ جلسه رسمی برگزار و ۸۲۰ مورد لوایح و ۷۸ طرح مورد بررسی قرار گرفته است.

محرری برخی اختلاف‌نظر‌ها در بین اعضای شورای اسلامی شهر را مورد توجه قرار داد و افزود: اختلاف‌نظر و دیدگاه در بین افراد عادی است؛ ولی رسانه‌ای شدن این مباحث و کشیده‌شدن آنها به کف جامعه می‌تواند آثار منفی در عملکرد شورا داشته‌باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند