Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حاج عینی، مدیرعامل شرکت مخابرات قم با بیان این‌که تعداد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در قم ۱۳۱ آبادی است، افزود: ۱۰۲ روستا نیز دارای فیبر نوری و ۲۵۱ روستا دارای تلفن همراه است.

وی اضافه کرد: ۵۰۲ هزار و ۱۹۸ مشتری تلفن ثابت، ۱۱۶ هزار و ۷۰۸ مشتری ADSL، ۱۳ هزار و ۴۰۲ مشتری VDSL و سه هزار و ۹۲۷ مشتری FTTH در استان قم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین یک هزار و ۷۷۱ مشتری G. ۱۴ هزار و ۲۰۳ مشتری Wi-Fi، یک‌میلیون و ۹۷۴ هزار و ۵۲۷ مشتری تلفن همراه و سه هزار و ۶۸۶ مشتری SIP PHONE در استان قم از خدمات شرکت مخابرات استفاده می‌کنند.

حاج عینی گفت: دایری حدود ۱۴ هزار تلفن ثابت، ۴۰ هزار سرویس باند پهن، اجرا و توسعه شبکه فیبر نوری خانگی و تجاری و ایجاد امکانات دسترسی برای حدود ۵۳ هزار واحد مسکونی و تجاری، توسعه و راه‌اندازی حدود ۱۷ هزار پورت پرسرعت برای بهره‌مندی همشهریان از اینترنت باکیفیت و پرسرعت، ارتقاء سطح پهنای باند ورودی برای تسریع و تسهیل دسترسی به شبکه اینترنت در ایام کرونا از جمله اقدامات شرکت مخابرات قم در سال جاری می‌باشد.

وی، برنامه‌ریزی و اهتمام نسبت به بهبود تجربه مشتریان و کاهش مدت‌زمان دایری و پشتیبانی همه خدمات مخابراتی، نصب و راه‌اندازی سایت ۵ G همراه و برنامه ارتقاء فناوری و بهبود کیفیت شبکه همراه، ارائه بیش از ۷۰۰ سرویس اینترنت به مدارس، مراکز آموزشی شهر یو روستایی و اتصال بیش از ۸۰ مرکز آموزشی به فیبرنوری در راستای برگزاری آنلاین کلاس آموزشی از دیگر اقدامات در سال ۱۴۰۰ برشمرد.

وی افزود: سرعت بخشی در ارائه خدمات و سرویس‌های ارتباطی به ارگان‌ها و سازمان‌های درگیر با بیماری کرونا، اجرای فیبرنوری روستایی برای بهبود کیفیت خدمات به روستاییان، بازسازی برخی از شبکه‌های ارتباطی و پوشش ارتباطی حدود ۹۸ درصدی در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار نیز از اقدامات امسال شرکت مخابرات است.

به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات قم، زیرساخت گسترده فیبرنوری و شبکه انتقال، دارا بودن سهام غالب بازار باند پهن ثابت و سیار، کیفیت مطلوب شبکه دیتا و سیار، دارا بودن ضریب نفوذ بالای تلفن ثابت، دیتا و همراه، وضعیت مطلوب پشتیبانی خدمات و رضایتمندی و بهره‌گیری مستمر از مدل‌های کیفیت از جمله نقاط قوت مخابرات منطقه قم است.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود